UT 24

02.05.2019

UT 24

Bli med på tur!

Helgerud menighet og Kolsås KFUK-KFUM Speidere ønsker å invitere alle 4.-klassinger med på en overnattingstur ute i skogen 18.-19.mai. Sammen med speiderleder Sverre , noen ungdomsledere / rovere og Mari menighetspedagog kan du få bli med på en spennende tur for å bli bedre kjent med naturen. Hvor vi velger å overnatte kommer litt an på antall påmeldte og været, så dere vil få nærmere beskjed om oppmøtested, men vi legger opp til at det blir maks en time å gå. Vi skal bygge gapahuk, men hvis det blir pent vær kan de som vil sove under åpen himmel.
Vi regner med å starte lørdag 18.mai kl. 12. Oppmøtested kommer senere.
Invitasjon sendes i posten til alle 4.klassinger som står i kirkens medlemsregister, men det er åpent for alle i aldersgruppen å delta. Inviter gjerne med en venn!

Vi skal gå natursti, forberede friluftsgudstjeneste og bli kjent med Guds skaperverk. Det blir også samtalegrupper og en koselig kveldssamling, og litt tid til lek og utforskning av omgivelsene. På søndag kl. 14 er alle foresatte invitert til leirområdet for en friluftsgudstjeneste som deltakerne har forberedt.

MELD DEG PÅ HER!

Hvis du har spørsmål, er det bare å ta kontakt med Mari på telefon 93453834, eller Sverre på mail eller telefon 971 66 917.

Pakkeliste finner du her. Dersom du lurer på noe, eller om du mangler noe utstyr, så spør Sverre.