Årets adventsmarked

03.12.2018

Årets adventsmarked

Stor takk til alle som bidro!

Lørdag 24.november gikk Adventsmarkedet 2018 av stabelen! Det ble en flott dag med yrende liv i alle rom i begge etasjer i kirken.Etter uker med forberedelser og planlegging i komiteen og rundt omkring i menighetens hjem, etter en travel fredag hvor en stor gjeng rigget til, kom endelig dagen.

Tidlig lørdag morgen dukker det opp mennesker i alle aldre, fra alle grupper i menigheten, og Adventsmarkedet tar form! Klokken 11 åpnes dørene og alle er klare til å ta imot. Allerede på kirketunet kan folk få seg en pølse, en kopp gløgg, eller nystekte sveler. Der får man også preparert sine ski for vinteren, og juleneket kan man også skaffe der. I menighetssalen bugner bordene av forseggjort håndarbeid som hjemmestikkede sokker, vakre kort, tombola og loppemarked, og ikke minst småkaker og julegodis av alle slag. Ingen trenger å gå tomhendte ut derfra. I kirkestuen går praten livlig rundt bordene mens kaker og kaffe blir satt til livs. Ungdomssalen er full av barn som lager julepynt av forskjellig slag. Grøten er etter tradisjonen klar med sukker, kanel, smør, og rød saft. Barna kan se film i dåpsventerommet. Nytt av året er tur i kirketårnet og et «escaperoom» i kjelleren. Alle slipper ut fra escaperommet, men det er bare de yngste som virkelig klarer å løse oppgavene de får.

Tusen mange takk for vel gjennomført Før-Adventsmarked! Det ble en utrolig flott dag med enormt mange besøkende. Også i år ble det en formidabel dugnad der alle har stått på.

Med vennlig hilsen
Oss i Komitéen, som i år bestod av Reidun Flem & Karin Strand Hovbrender samt undertegnede, Ingeborg Svanes