Månedens frivillige i mai

01.05.2019

Månedens frivillige i mai

Johanne Grimstad Osberg

  1. Hvilke oppgaver gjør du som frivillig? Jeg er dirigent i Kaos TenSing og er konfirmantleder.
  2. Hva liker du ved å være frivillig? Jeg liker å ha noen andre arbeidsoppgaver enn det jeg har hatt i løpet av en vanlig skoledag. Det å være frivillig blir som et avbrekk fra min "vanlige" hverdag.
  3. Hvorfor startet du som frivillig? Jeg startet som frivillig fordi dirigenten som var i Kaos det første året jeg var med skulle begynne på en internasjonal kostskole på Vestlandet, og da kunne hun ikke fortsette som dirigent, så de sendte meg på TenSing seminar på direksjonskurs, og siden den gang har jeg vært frivillig. Jeg ble med som konfirmantleder etter min egen konfirmasjon som var ca. ett år etter at jeg tok over som dirigent.
  4. Hvor mye tid bruker du på det frivillige arbeidet? Jeg bruker noen timer i uka. TenSing er hver mandag og jeg bruker også litt tid utenom øvelsene på å forberede. Konfirmantarbeidet kommer da i tillegg.
  5. Vil du si litt om deg selv? Jeg er 18 år og går på studiespesialisering på Valler. Jeg danser i et dansekompani og spiller fløyte ved siden av å være frivillig. Jeg jobber også som kirketjener i Helgerud.
  6. Har du en favoritt salme? Hvorfor akkurat denne? Jeg er veldig glad i "Måne og sol". Jeg tror grunnen til at jeg liker den så godt er at det var den første salmen jeg lærte meg utenat, som ikke var en nattasang.