Prekonf

06.05.2019

Prekonf

Prekonf på Sommerdagen 15.juni!

FYLLER DU 14 ÅR I 2019? SKAL DU KONFIRMERES I 2020? DA ER DU HJERTELIG VELKOMMEN TIL PREKONF PÅ SOMMERDAGEN 2019!
15. juni, kl. 17:30-19:00.

Sommerdagen er en rusfri heldags festival for barn og unge i Bærum. Før kvelden braker løs med konserter og annen underholdning inviterer Helgerud og Tanum menigheter alle kommende konfirmanter til en samling
- Prekonf.

Her blir du kjent med ungdomsledere og de som jobber i menigheten din, og du får en smakebit på hva året som konfirmant i kirka kan by på. Det skjer mye på festivalen hele dagen, og vi anbefaler sterkt å bruke muligheten til å få med seg mer enn bare denne samlinga for kommende konfirmanter.

Vet du at du skal konfirmeres i kirka, er du usikker, eller er du kanskje bare nysgjerrig? Du er velkommen uansett – ta med en venn.

MELD DEG PÅ HER uansett om du tilhører Tanum eller Helgerud.

Søk opp Sommerdagen på Facebook for mer info.

Hilsen Fredrik i Tanum og Anne Karen i Helgerud.