Månedens frivillige

04.06.2019

Månedens frivillige

Theodor Kvalsvik Lauritzen

I anledning "frivillighetsåret" i Den norske kirke intervjuer vi noen av de mange frivillige i vår menighet. Denne måneden møter vi Theodor.

1.Hvilke oppgaver gjør du som frivillig?

Jeg er teknikker, konfirmantleder og speider.

1. Hva liker du ved å være frivillig?

Jeg liker best å være med alle de andre frivillige og se at det vi gjør får et bra resultat.  I tillegg blir jeg kjent med nye hyggelig mennesker.

1. Hvorfor startet du som frivillig?

Jeg startet som frivillig fordi det så veldig morsomt ut og når det gjelder speideren var det flere som ville ha meg med.  I tillegg kjente jeg en del av de andre frivillige på min alder.

1. Hvor mye tid bruker du på det frivillige arbeidet?

Hvor mye tid jeg bruker på frivillig arbeid varierer veldig fra tid til annen.  Noen måneder er det bare noen få ettermiddager mens noen uker er jeg frivillig flere dager på rad.  Sånn generelt vil jeg si at jeg er frivillig 2 - 3 ganger i måneden.

1. Vil du si litt om deg selv?

Jeg er 17 år og går i første klasse på Valler videregående, der jeg går studiespesialisering.  Jeg er eldst av 3 i søskenflokken og jeg synes det er veldig gøy å være speider, programmere, være på Tensing og gå på ski.

1. Har du en favoritt salme? Hvorfor akkurat denne?

Favorittsalmen min er samle 23: Herren er min hyrde, siden det minner meg om en bok jeg leste med pappa da jeg var liten.  I tillegg til at den minner oss på at vi blir passet på.