Velkommen, Birgit!

06.06.2019

Velkommen, Birgit!

3. juni hadde vi gleden av å ønske våre nye kirkeforvalter velkommen til menigheten; Birgit Johanne Wirgenes.

Birgit er utdannet økonom og har et år med KRLE fra MF. Hun kommer rett fra daglig leder-jobb i Skøyen kirke der hun har trivdes godt i nesten 5 år. Tidligere har hun jobbet i 4,5 år med pensjon og personalforsikringer i Storebrand og i Thune gullsmed og Urmaker på Bekkestua. Birgit bor i Østerås menighet med mann og deres fire barn på 2-12 år. Hun gleder seg til å bli kjent med Helgerud menighet, nåværende og nytt menighetsråd, staben, frivillige og barnehagen. Det er viktig for henne å legge til rette for et stabilt og godt arbeidsmiljø og menighetsliv for både ansatte og frivillige ved oppfølging av både bygg, papirer og mennesker. På fritiden er hun glad i turer i skog og mark og på fjellet, tid med familie og venner og hun går i en malegruppe der hun får utløp for kreativitet og henter energi. Hun vil sette stor pris på om dere kommer og hilser på henne på kontoret eller på innsettelsen søndag 16.juni kl 11.