Fasteaksjonen


Forandre. For andre.

 

I dag lever 785 millioner mennesker i verden uten tilgang til rent vann. Aldri før har rent vann og såpe vært så viktig som under pandemien. Hjelp Kirkens Nødhjelp å bygge flere brønner og redde flere liv. For 250 kr kan du gi et menneske tilgang til rent vann resten av livet. Bli med! Forandre. For andre.

Fasteaksjonen er Norges andre største innsamling, og har vært arrangert i over 50 år. Tidligere år er det våre flotte konfirmanter og andre frivillige som har stått bak bøssebæringen. De banker på i nærmiljøet og sammen gir vi rent vann til mennesker som ikke har tilgang til det. I fjor ble innsamlingen heldigital og dessverre gjør pandemien det vanskelig å gå dør til dør i år også. Vi setter svært stor pris på om du støtter vår digitale bøsse. Rent vann er viktigere enn noensinne.

Konfirmantene har lyst til å prøve å samle inn 30.000 kroner, og vi er godt på vei. Du kan gi din gave på flere måter. Hvis du bruker et av de to første alternativene, blir det registrert på Helgerud menighet.

1. Helgerud menighets Facebook-bøsse

2. Helgerud menighets Spleis-bøsse

3. VIPPS ønsket beløp til 2426

4. Send SMS med kodeord VANN til 2426 (250,-)

Aksjonen varer til 26. mars. Tusen takk for din livsviktige støtte.

Tilbake