Konfirmasjon

Vil du konfirmeres i Helgerud kirke?

I konfirmasjonstiden vil  du møte engasjerte ansatte og ungdomsledere som er med og lager opplegget du deltar på. Ungdomslederne har selv vært konfirmanter, og vet hva som skal til for at du skal ha det gøy og trives i konfirmanttiden.

I løpet av vårsemesteret møtes vi jevnlig for å blir kjent, lære mer om bibelen, det kristne felleskapet og hva det vil si å tro.

På konfirmantleir er det konkurranser, aktiviteter, kiosk, underholdning og mye mer. På leiren skjer mye av undervisningen som hører med til konfirmanttiden, og i tillegg møtes man gjennom året til noen samlinger. Du får også oppleve gudstjenester «fra innsiden». Som konfirmant i kirken vil du få muligheten til å undre over livet, deg selv og den kristne tro. Etter konfirmasjonen finnes mange muligheter til å vokse og få utfordringer som passer deg i kirkens ungdomsarbeid!

Dersom du ikke har lyst eller mulighet til å dra på vanlig konfirmantleir finnes det også andre muligheter.

Her finner du referat fra foreldremøte 23.10.19

Ønsker du å melde på konfirmant til konfirmasjonsåret 2020? Ta kontakt med kateketvikar Ragnhild N. Hungnes, rh988@kirken.no