Bli fast giver - skap forutsigbarhet

Liker du det som skjer i menigheten? Som fast giver er du med å skape kontinuerlig og forutsigbart arbeid og muligheter for menigheten. Her får du mer informasjon om hvordan du kan bli fast giver og hvorfor det nytter å gi!

Vi trenger hverandres støtte, omsorg og engasjement!

Faste givere som støtter menigheten økonomisk, gir oss blant annet mulighet til å opprettholde aktiviteter for barn og unge.

Bli medlem av Helgerud menighets givertjeneste. Har du BankID gjør du dette enkelt ved å registrere en AvtaleStraks her.

Hvordan vokser gavene til givertjenesten?
Den som er registrert giver får skattefradrag for beløpet.
Det betyr at 28 % av beløpet føres tilbake ved skatteavregningen.
Du kan da gjerne gi ca 30 % mer enn ved ofring.

Det betyr:
• en avtalt gave på 200 kr pr mnd (2.400 kr pr år) til et ungdomsprosjekt i Helgerud menighet kan dermed bety at du gir kr 1.728 netto etter skatt
• staten gir kr 672

Skattefritak: Samlet beløp over kr. 500,- (pr. år) til samme mottaker, kan trekkes av på skatten. Maksimalt fradrag i 2020 er kr. 50.000.

Vil du gi en enkeltgave?
Send det beløpet du ønsker til Helgerud menighets bankkonto: 1627.32.14759. Merk overføringen «gave».

Har du spørsmål angående givertjenesten eller om hvordan det fungerer i praksis, er du alltid velkommen til å kontakte kirkeforvalter Birgit Wirgenes på telefon 40442152, eller menighetskontoret.

Takk for at du bidrar!

Bilde: av J. Garget via Pixabay