Nye smittevernregler 11.11.20


Nye gjeldende smittevernregler fra november til og med 5. desember. 

 

Tiden vi nå er inne i byr på nye smittevernstiltak i hele samfunnet, så også hos oss. Vi omstiller oss derfor og følger Bærum kommune, myndighetene og Den norske kirke i Bærums retningslinjer. Vi håper at vi med denne dugnaden kan få ned smittetrykket før jul.

For Helgerud menighet betyr dette at alle gudstjenester, aktiviteter for voksne og trosopplæringstiltak er avlyst frem til og med 5. desember. Tross disse nye innstrammingene er ikke kirken stengt. Følgende aktiviteter vil opprettholdes:

  •  Gravferder med 50 personer til stede og minnesamvær med 20 personer til stede. 
  • Faste barne- og ungdomsaktiviteter kan gjennomføres hvis det er mulig å holde avstand og et forsvarlig smittevern. Når skolene til deltakerne er på rødt nivå, vil aktiviteten avlyses.
  • Enkeltsamtaler og sjelesorg kan avtales med de ulike i staben. Se https://helgerud-menighet.no/Om-oss for kontaktinformasjon.

Regler for smittevern

Vi følger retningslinjene fra Bærum kommune og sentrale myndigheter.

Se Bærum kommunes råd og regler om aktiviteter

Se Den norske kirkens smittevernveiledere 

Kirkelige handlinger og arrangement

Allerede bookede kirkelige handlinger, som dåpsseremonier og vielser, vil gjennomføres i tråd med någjeldende retningslinjer. Nye kirkelige handlinger bookes ikke i denne perioden. Ta kontakt hvis du har booket et arrangement og har spørsmål.

Utleie

Til og med 05. desember leier vi kun ut til minnesamvær. Ved minnesamvær er det lov å samles 20 personer. Hvis det er aktuelt for deg å leie lokal til minnesamvær, kontakt Kirketorget. Merk henvendelsen din med dato for minnesamvær, navn på avdøde og hvilken menighet du ønsker å leie i.

Spørsmål rettes til Kirketorget på tel: 67 500 500 eller epost:  kirketorget.baerum@kirken.no

 

Tilbake