Sokker til dåpsbarna

Bli med og strikk!

Hvert år tar vi imot ca. 50 barn til dåp i Helgerud. For en tid tilbake hadde vi en prøveordning med å dele ut hjemmestrikkede sokker til de nydøpte barna, og det ble tatt imot med stor glede. Nå tar vi bokstavelig talt opp igjen tråden, og søker strikkere! Tanken bak prosjektet er å gi en velkomstgave som varmer både føtter og hjerte, lagd av en som har vært med i menigheten en stund til en som er ny både i verden og kirken.

Sokkene blir delt ut i dåpssamtalen, og det følger med et lite kort hvor det står en bønn, og navnet på den som har strikket sokkene.

Vi har nå materialpakker med garn, pinner og oppskrift på menighetskontoret. Oppskriften er enkel, så du trenger ikke å være særlig erfaren med strikking. Har du lyst til å være med og gi en varmende velkomst, så stikk gjerne innom kontoret og hent en materialpakke! Ferdige sokker kan enten leveres på kontoret, eller i en plastpose i postkassen. Husk å merke med navn!

Har du garn og pinner fra før, kan du laste ned oppskriften her.