Familiesang


Familiesang på tirsdager. Noen digitale og noen utesamlinger utenfor kirken.
Følg med her for å se hva som skjer når.

 

Hver tirsdag fra kl 17.15-18.00 har vi familiesang i Helgerud kirke. Vi synger, danser, tøyser og leker sammen. Dette er en fin mulighet til å være sammen og bli kjent med andre familier i nærmiljøet vårt. Tilbudet passer best for barn under skolealder.
Dette er et lavterskeltilbud som ikke krever påmelding. 

Det er kommet noen lettelser i restriksjoner. Derfor blir det nå en blanding av digitale samlinger og fysiske UTEsamlinger. De gangene vi er ute vil det være registrering og vi holder avstand til hverandre. 

I uke 8 (23. februar) og 9 (2. mars) blir det ikke familiesang, verken digital eller ute. MEN 9. mars er vi tilbake igjen. 

Følg oss gjerne på facebook i gruppen "Familiesang i Helgerud kirke". Her får du fortløpende informasjon og tilgang til digital plattform. Har du ikke facebook, kan du ta kontakt med menighetspedagog Mari for å få tilgang og informasjon.

 

Har du et eldre barn? Barn i 1. - 5. klasse kan synge i koret Hoppetitten. De øver tirsdager kl 17.30-18.45 med ny dirigent Eirikur Thrastarson.

 

Ta kontakt med menighetspedagog Mari hvis du lurer på noe om familiesangen (ma848@kirken.no) og følg oss gjerne på facebook i gruppen "Familiesang i Helgerud kirke".

Velkommen! 

Tilbake