Familiesang

Familiesang på tirsdager. Noen digitale og noen utesamlinger utenfor kirken.
La oss synge sammen!

Hver tirsdag fra kl 17.15-18.00 har vi familiesang i Helgerud kirke. Vi synger, danser, tøyser og leker sammen. Dette er en fin mulighet til å være sammen og bli kjent med andre familier i nærmiljøet vårt. Tilbudet passer best for barn under skolealder.
Dette er et lavterskeltilbud som ikke krever påmelding.

Det er kommet noen lettelser i restriksjoner denne uken. Derfor blir det nå en blanding av digitale samlinger og fysiske UTEsamlinger. De gangene vi er ute vil det være registrering og vi holder avstand til hverandre.

Sånn blir det frem til vinterferien:
26. januar kl. 17.00: UTESANG på tunet. Ta på varme klær. Vi begynner med litt enkel pølseservering, før vi går over til sang og sprett. Sangstunden vil vare i ca 20 min.

2. februar kl. 17.15: DIGITAL sang.

9. februar kl. 17.15: DIGITAL sang.

16. februar kl. 17.00: UTESANG på tunet. Ta på varme klær. Vi begynner med litt enkel pølseservering, før vi går over til sang og sprett. Sangstunden vil vare i ca 20 min.

Følg oss gjerne på facebook i gruppen "Familiesang i Helgerud kirke". Her får du fortløpende informasjon og tilgang til digital plattform. Har du ikke facebook, kan du ta kontakt med menighetspedagog Sigrid Eline (vikar), (sa645@kirken.no/ 40442178) for å få den tilgangen du trenger for å delta.

Har du et eldre barn? Barn i 1. - 5. klasse kan synge i koret Hoppetitten. De øver tirsdager kl 17.30-18.45 med ny dirigent Eirikur Thrastarson.

Ta kontakt med menighetspedagog Sigrid Eline (vikar) hvis du lurer på noe om familiesangen (sa645@kirken.no/ 40442178) og følg oss gjerne på facebook i gruppen "Familiesang i Helgerud kirke".

Velkommen!