Åpen kirke, hvem vil komme?


En av de fineste oppgavene jeg har i jobben min som menighetspedagog er å ha babysang. Hver mandag inviterer jeg til sangstund i kirken kl 11 etterfulgt av lunsj og hygge så lenge små og store har lyst og behov. Jeg opplever at dette er et tilbud som settes stor pris på av de som kommer. Nå om dagen er gruppa preget av at det er mange ettåringer som ikke har barnehageplass og mange foreldre som trenger et sted å møtes.

Under covid vedtok Bærum kommune å ikke fortsette med åpen barnehage i kommunen. Jeg at det fortsatt er behov for møteplasser for foreldre som er hjemme med litt større barn. Vi har åpent og vi har plass!

I tillegg til babysang på mandager, har vi nå også åpent kirke fra 12-14 på torsdager. Vi har lekematter på gulvet og vafler i vaffeljernet. Her ønsker vi alle velkommen, både de som av ulike grunner er hjemme med små barn og de som ikke jobber på dagtid. 

Disse tilbudene er åpne for alle, uansett tro eller ikke tro. Døra er åpen, terskelen er lav og vi sjekker ikke medlemskap i døra.

 

Tilbake