Lys Våken 2019


Bli med på en spennende natt i kirken! Overnatting og aktiviteter for 6.klassinger, natt til 1. desember

 

 

  • Adventsnatt for 6.klassinger i kirka 30.11-01.12
    Oppmøte 16.00 30.11, ferdig etter gudstjenesten 01.12

Mange menigheter arrangerer Lys våken for 11-åringer/6.klassinger natt til første søndag i advent. Dette skjer også i Helgerud kirke. Advent handler om lyset som kom til verden, og for 11-åringene blir dette er et døgn med mange fine opplevelser i kirken. I tillegg til at dette er starten på adventstiden markerer 1. søndag i advent starten på et nytt kirkeår. Lys våken-deltakerne er med på gudstjenesten denne søndagen.

Lys våken-helgen inneholder mye lek, sang, dans og kreativitet. Vi hører at det også går noen rykter om fyverkeri og skikkelig digg mat... De som deltar lærer om kirken, Gud og Jesus, spiser sammen og blir kjent med hverandre. Lys våken handler om at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Og ikke minst kan vi oppleve at Gud er lys våken for oss!

Bilderesultat for Lys våken

I fjor var det mange deltakere rundt om i landet som begeistret fortalte hva de var med på. - Vi fikk mange nye venner, vi hadde det gøy og lærerikt og vi lærte mye om kirken, Gud og Jesus, er noen av kommentarene som går igjen. Og så var det spennende å overnatte i kirken. Om de var våkne hele natten? Det ville de ikke røpe.

Det gjenstår å se hva som skjer med deltakerne på årets Lys våken i Helgerud kirke! Velkommen!

Ta med en venn Av erfaring er det ofte barn som ikke er medlem av Den norske kirke som har lyst til å være med. Det er selvfølgelig helt i orden. Bare be dem om å melde seg på, og ta kontakt dersom de lurer på noe.

Meld deg på her

Info til foreldre finner du her!

Bildet kan inneholde: 2 personer, personer smiler, folk som sitter

Spørsmål? Ta kontakt med kateket Ragnhild her

Tilbake