Konfirmant


Velkommen til konfirmasjon i Helgerud menighet

Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker og få nye venner. Mange velger å bli med på konfirmantleir - en opplevelse for livet! På konfirmantleir er det konkurranser, aktivitet, underholdning og mye mer. I tillegg møtes man gjennom året til noen samlinger og gudstjenester, og du lærer mer om deg selv og Gud og hva det vil si å være kristen. Du vil møte engasjerte ungdomsledere og ansatte som lager opplegget du er med på.

Aktuelt

Temasamling 9. mars 17.00 – 19.00

Dokumenter


 

I konfirmasjonstiden vil du møte engasjerte ansatte og ungdomsledere som er med og lager opplegget du deltar på. Ungdomslederne har også vært konfirmanter selv, og vet hva som skal til for at du skal ha det gøy og trives i konfirmanttiden.

På vårparten er det samlinger i Helgerud kirke med undervisning og opplegg, og i august reiser vi på konfirmantleir. Der er det undervisning, konkurranser, aktiviteter, kiosk, underholdning og mye mer. Du får også oppleve gudstjenester «fra innsiden». Som konfirmant i kirken vil du få muligheten til å undre over livet, deg selv og den kristne tro. Etter konfirmasjonen finnes mange muligheter til å vokse og få utfordringer som passer deg i kirkens ungdomsarbeid!

Dersom du ikke har lyst eller mulighet til å dra på vanlig konfirmantleir finnes det også andre muligheter. 

Velg kalender